slide
iNQoncept iNQreation iNQontrol
slide
iNQoncept iNQreation iNQontrol
slide
iNQoncept iNQreation iNQontrol
slide
iNQoncept iNQreation iNQontrol
slide
iNQoncept iNQreation iNQontrol
slide
iNQoncept iNQreation iNQontrol
slide
iNQoncept iNQreation iNQontrol
slide
iNQoncept iNQreation iNQontrol
slide
iNQoncept iNQreation iNQontrol
slide
iNQoncept iNQreation iNQontrol

Wat doen we

Live Events
INQ Events & Management heeft al vele jaren ervaring in de uitvoering van verschillende vormen en schaal van live-events. Zoals de term aangeeft, zijn live events evenementen waarbij op een plaats of in een ruimte, live publiek betrokken is bij een productie. Hierbij komen, op welke schaal het event ook wordt uitgevoerd, al snel veel facetten om de hoek kijken, zoals een goede werking van licht en audio, een juist podium(gebruik), de veiligheid van publiek en natuurlijk de sfeer van het evenement.

iNQ Events & Management kan op verschillende niveaus bijspringen om het evenement voor u succesvol te laten verlopen. Hierbij zijn in het bijzonder blauwdrukken en draaiboeken beschikbaar voor evenementen die vallen onder de noemers:

Muziekevenementen
Alle producties waarbij muziek het hoofdingrediënt is en waar audio-, video- en lichtbeleving de belangrijkste rol speelt. Het succes van het muziekevenement staat of valt met de juiste regievoering, stagemanagement op het podium, de goede verzorging van de artiest(en) en de uitvoering van de aankleding en signing voor de bezoekers. Natuurlijk moeten ook de afdrachten, vergunningen en verzekeringen in orde zijn. Daarnaast kan er een rol weggelegd zijn voor broadcasting op (regionale) media, internet of (inter)nationale zenders.

Culinaire evenementen
INQ Events & Management staat voor smaakvolle evenementen en is dan ook uw beste partner voor de productie van uw culinaire evenement. De bijzondere kenmerken die haar specifieke eisen stellen aan de productie van een culinair evenement, worden als geen andere door de technische en creatieve producenten succesvol meegenomen in de uitwerking. iNQ zorgt ervoor dat de locaties oogverblindend zijn en de bezoekers de gerechten niet alleen heerlijk vinden smaken, maar dat de gerechten er ook smakelijk zullen uitzien. Daarnaast is bij culinaire evenementen registratie veelal een must voor de promotie van de dienstdoende kookmerken, restaurants en de presenterende koks.

Sportevenementen
Veel deelnemende ploegen of sporters, een uitgebreid terrein of sportpark, veel activiteiten, vele – soms wel tientallen – vrijwilligers die de deelnemers een fantastische (sport)dag willen bezorgen: het is een grote uitdaging om zo’n dag perfect te laten verlopen. Of het nu een plaatselijk sportevenement is of een WK-evenement met TV- en radioregistratie: iNQ Events & Management zorgt ervoor dat organisatorisch alle belangrijke facetten van het evenement (voor)bedacht en uitgewerkt zijn. Zo loopt alles soepel en de organisatie zich in de eerste plaats vooral om de sportieve doelstellingen hoeft te bekommeren.

Culturele evenementen

Cultuur geeft uiting aan vele vormen van creativiteit. Deze moet op professionele wijze worden ondersteunt door een perfecte licht- en geluidstechniek en op-en-top staging. Voor zowel binnen- als buitenproducties heeft INQ Events & Management alles in huis waarmee de theater- of openluchtuitvoering artistiek de best mogelijke omgeving wordt geboden en het voor de bezoekers een onvergetelijke belevenis wordt.